Foto: Latinerfestival.

Latinerfestival klar med kulinariske oplevelser

Der er også mad og drikke på programmet til årets Latinerfestival lørdag den 17. juni. 

Er du til smagsoplevelser og sjove arrangementer, så sæt kryds i kalenderen på lørdag den 17. juni. Da indtager årets Latinerfestival nemlig Latinerkvarteret i midtbyen – og der er også et par kulinariske oplevelser på programmet.

Fra klokken 9.30 til 10.30 står tjener-showet Café Kølbert for gratis, fælles morgenmad ved et langbord i gaden, mens du fra klokken 11 til 17 kan få serveret en omgang moules frites og rosévin hos Mefisto Volden.

I samme tidsrum er det også muligt at smutte forbi vinhandlen Grapeland i Rosensgade. Her kan du smage på cava og samtidig lære mere om, hvordan du parrer mad og vin.

Lang række aktiviteter
Dagen igennem kan du selvfølgelig også nyde festivalstemningen med et besøg hos Latinerkvarterets andre caféer, kaffebarer og spisesteder.

Årets Latinerfestival byder som sædvanligt på en lang række forskellige aktiviteter, for eksempel kunstnermarked, modeshow og livemusik.

Det er sjette gang, du kan være med til Latinerfestival i Latinerkvarteret, som afholdes af de lokale forretningsdrivende.