Langhoff & Juul

Mums: Langhoff & Juul i Guldsmedgade er klar med nyt koncept

Langhoff & Juul på Guldsmedgade 30 er klar med nyt aftensmads-koncept.

Er du vild med økologisk mad, hvor der virkelig er kælet for detaljen? Så kig forbi Langhoff & Juul på Guldsmedgade 30. Restauranten har netop lanceret både nyt menukort og nyt koncept. Hvis du er sulten og klar på tre retter mad, så kan du fremover vælge mellem tre forskellige mad-profiler alt efter, hvilket humør du er i. Der er Klassikerne, Favoritterne og De Kreative.

Klassikerne er beregnet til de dage, hvor du gerne vil spise det sikre valg med traditionelle retter som kartoffel-porresuppe og kalveskank. Favoritterne er til de dage, hvor du trænger til lidt ekstra forkælelse med retter som oksetatar og creme brulée. Til sidst er der De Kreative, hvis du er klar til overraskelser.

”De kreative er i højere grad til de dage, hvor vi gerne vil lade os overraske, og hvor vi gerne vil udfordre vores smagsløg og sanser,” fortæller Emma-Sofie Kring Suner, som er marketingassistent hos Langhoff & Juul, i en pressemeddelelse.

Er du knap så sulten, så er det også muligt at nøjes med en enkelt ret. Menukortet er desuden opdateret, og du kan læse det fulde menukort samt lade sig friste her. Restauranten sælger stadig morgenmad, brunch og frokost, som du kender det.