Det aarhusianske bageri bliver en del af kæden Lagkagehuset i slutningen af august.

Langenæs Bageriet bliver i løbet af efteråret en del af Lagkagehuset, når de to bagerikæder lægger virksomhederne sammen. Det betyder, at de seks Langenæs Bagerier i løbet af efteråret føjes til Lagkagehusets 78 butikker i Danmark.

Det skriver Lagkagehuset i en pressemeddelelse.

”Lige som Lagkagehuset udspringer Langenæs Bageriet af en lille, familiedrevet brødvirksomhed, som over årene har vokset sig større og har fået en bredere ejerkreds. Men vi må også sande, at det næste skridt i ekspansionen kræver større finansielle muskler, og dem ved vi, at Lagkagehuset har med samme høje kvalitet, som vi i dag er kendt for,” siger administrerende direktør og stifter af Langenæs Bageriet, Michael Spottag.

En glidende overgang
Den formelle overtagelse sker med udgangen af august, men umiddelbart vil det ikke betyde nogen synlig forandring.

“Det er et helt klart ønske at fastholde de mange stærke kompetencer, der i dag er i Langenæs Bageriet. Herunder det meget dygtige ægtepar Michael og Mitzi Spottag, som igennem årtier har drevet forretningen. De forbliver begge to i ledende stillinger. I løbet af efterårsmånederne vil butikkerne få et nyt udtryk, men det bliver en glidende overgang, da vi gerne vil fastholde en række af Langenæs Bageriets kvaliteter i forandringen,” siger direktør for Lagkagehuset, John Amund Tønnes.