Foto: Fru Møllers Restaurant

Landlig restaurant til tops i Østjylland

RESTAURANT Næsten 2.500 gæster har bedømt deres restaurantbesøg i oktober på portalen Dinnerbooking, og en gårdrestaurant ved Odder stryger helt til tops.

Af Mikkel T. Krogh

Præcis 2.432 østjyske restaurantgæster har anmeldt deres restaurantbesøg på portalen DinnerBooking i oktober måned, og den absolutte topscorer er Fru Møllers Restaurant i Odder. Det viser en ny opgørelse fra portalen, som gør det muligt at booke bord på over 550 danske restauranter.

I Odder tilskriver restaurantchef Birgitte Povlsgaard topplaceringen, at hun og hendes mand Casper Poulsen driver restauranten som et par:

”Jeg tror, at det giver en anden nærhed og tryghed, når man driver en restaurant som et ægtepar. Gæsterne kender os, og det er lidt som om gæsterne kommer hjem til os selv og spiser,” siger Birgitte Povlsgaard i en pressemeddelelse.

Anmeldelser gør en forskel
Hun glæder sig over de positive anmeldelser, som har ekstra stor betydning, når man som Fru Møllers Restaurant er placeret langt uden for midtbyen.

”Vi ligger jo ude på landet, så det er klart, at vi skal gøre lidt mere for at få gæsterne til at tage turen. Der gør de positive anmeldelser en stor forskel,” siger Birgitte Povlsgaard.

På en normal lørdag har den østjyske restaurant fuldt hus med omkring 100 gæster. På andenpladsen i opgørelsen ligger Kähler Villa Dining i Risskov, mens Den Lille Kro på Nørre Allé i Aarhus løber med tredjepladsen.

Læs artikel: Østjysk restaurant vinder pris
Læs artikel: Tre spisesteder scorede grøn pris
Læs artikel: Aarhus-restaurant bedst i Vestdanmark