Foto: Lajmi Restaurant

Restaurant på Jægergårdsgade sænker priserne

SPONSORERET Lajmi Restaurant på Frederiksbjerg kører særtilbud med 3 retter for 179 kroner.

Det behøver ikke være dyrt at gå ud at spise, hvis du holder øje med de gode tilbud på byens restauranter. Lige nu kører Lajmi Restaurant på Jægergårdsgade i samarbejde med dealsitet Sweetdeal et særtilbud på en 3-retters middag for blot 179 kroner. Menuen lyder på hummerbisque, dansk kalv med rødvinssauce og pannacotta til dessert, og besparelsen er på hele 40 procent.

Køb særtilbud på 3-retters menu til 179 kroner på Lajmi Restaurant

Lajmi Restaurant har i mange år serveret franskinspirerede retter til aarhusianerne, og i spidsen for det hele står Zouhair Lajmi, der har 26 års erfaring fra restaurationsbranchen. Han siger selv, at hans største passion er madlavning og glade gæster.

lajmi-restaurant-3-retters-menu-3630092-regular

Flotte stjerner på Facebook
Noget kunne tyde på, at gæsterne tager godt imod Zouhair Lajmis gæstfrihed. I hvert fald har Lajmi Restaurant fået hele 4,5 stjerner ud af 5 mulige på Facebook. Udover madens kvalitet og den gode service er det ifølge gæsteanmeldelserne også stedets prisniveau, der tiltaler aarhusianerne.

”Superlækker mad. Dejlige, friske råvarer, friske grøntsager, lækkert kød […] Supergod betjening og vejledning ved vinvalg. Tusind tak for en lækker oplevelse, det er ikke sidste gang, jeg besøger jer, og jeg kan varmt anbefale alle i mit netværk at prøve en 3-retters menu hos Lajmi. Lækker mad til ikke ret mange penge, og så går man mæt hjem,” skriver gæsten Karina Aagaard.

Køb særtilbud på 3-retters menu til 179 kroner på Lajmi Restaurant

Tilbuddet gælder tirsdag til lørdag til og med den 25. februar 2017. Lajmi Restaurant ligger på Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C, og du kan se hele menuen og købe særtilbuddet på menuen her.

Sponsoreret indlæg