Foto: Restaurant Lajmi

Restaurant giver rabat på fransk menu

Lajmi Restaurant på Frederiksbjerg kører særtilbud med 3 retter for 189 kroner.

Det behøver ikke være dyrt at gå ud at spise, hvis du holder øje med de gode tilbud på byens restauranter. Lige nu kører Lajmi Restaurant på Jægergårdsgade i samarbejde med dealsitet Sweetdeal et særtilbud på en 3-retters middag for blot 189 kroner.

Menuen lyder på kartoffel/porresuppe med porrefrit og grøn pesto til forret, kalvefilet med rødløgsglace, sauterede haricot verts og Pommes Anna til hovedret og fyldt pandekage med chokolademousse til dessert. Normalprisen for menuen er 320 kroner, så du sparer over 40 procent.

Køb særtilbud på 3-retters menu til 189 kroner på Lajmi Restaurant

Passion er glade gæster
Lajmi Restaurant har i mange år serveret franskinspirerede retter med et moderne tvist til aarhusianerne, og i spidsen for det hele står Zouhair Lajmi, der har 26 års erfaring fra restaurationsbranchen. Han siger selv, at hans største passion er madlavning og glade gæster.

Og netop de glade gæster er der heldigvis mange af. På restaurantens Facebook-side er brugerne rundhåndede med positive anmeldelser, der roser Lajmis brug af friske råvarer, madens kvalitet og den gode betjening.

Køb særtilbud på 3-retters menu til 189 kroner på Lajmi Restaurant

Tilbuddet gælder til og med den 16. marts 2017, og værdibeviset skal indløses senest den 29. april. Lajmi Restaurant ligger på Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C, og du kan købe særtilbuddet på menuen her.

Sponsoreret indlæg