Foto: Visit Denmark

Skål: Lækre Fanø-øl rammer Aarhus

Smag Fanø-øl i massevis den 25. februar på Café Albert i Aarhus.

Lørdag den 25. februar rykker Fanø Bryghus pløkkerne op for en dag og kommer en tur til Aarhus – mere præcist til Café Albert på Møllevangs Allé. Og det er ikke kun øllene fra Fanø, der kommer til byen. På dagen vil der være både egnsretter på menuen og musik fra den lille ø.

Arrangementet er stablet på benene i et samarbejde mellem Café Albert, Fanø Bryghus og organisationen Smag På Øllet med en ambition om at bringe bryggeriet til kulturhovedstaden 2017.

“Fanø Bryghus har nogle af de bedste bryggere med erfaring fra nogle af de mest ansete internationale bryggerier, blandt andet Goose Island Brewery og de har brygget øl sammen med blandt andre Evil Twin. De har igennem de seneste år været udenfor søgelyset, men er igen begyndt at røre på sig,” lyder det fra arrangørerne.

13 øl med til Aarhus
På dagen har bryggeriet 13 forskellige øl på fad med, som ikke tidligere har været mulige at smage i Aarhus. Endvidere har de over 20 forskellige slags flaskeøl med.

“Det er nok gået op for de fleste, at øl-scenen i Aarhus er kraftigt ekspanderende med spændende øl-events. Men denne event er alligevel noget lidt speciel. For ikke nok med, at Fanø Bryghus tager en masse godt øl med på fad og flaske, så skal vi også forkæles med egnsretter og musik fra Fanø, alt sammen i de rummelige og hyggelige omgivelser på Café Albert,” skriver arrangørerne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, der løber af stablen kl. 12-22 på Café Albert, Møllevangs Allé, 8210 Aarhus V.