ANNONCE: A Hereford Beefstouw i Kannikegade byder sommeren velkommen med frokoståbent, en ny terrasse i solen og masser af gæstfrihed.

A Hereford Beefstouw i Aarhus åbner tirsdag den 1. maj op for frokostservering alle ugens dage undtagen søndag. Baggrunden for de udvidede åbningstider er, at man på restauranten ofte oplever, at folk kommer op til døren i løbet af dagen i håb om at finde noget lækker frokost.

Frokostmenuen byder blandt andet på frokostbøf af Teres Major, kyllingebryst, spareribs, langusterhale og ikke mindst den populære A Hereford Hamburger. Alle frokostretterne koster 145 kroner, og der er naturligvis også dessert på menuen til 90 kroner.

”Frokostmenuen og månedens dessert er gode muligheder for at sætte et personligt præg på menuen. I maj måned er desserten for eksempel en sommerlig jordbær-rabarbertrifli med crème Chantilly. Den kan man jo så sidde og nyde på terrassen med et glas vin eller en god kop kaffe,” fortæller Annette Kubel, der er daglig leder af A Hereford Beefstouw i Aarhus.

En hyggelig oase midt i travlheden
Man kan spise både sin frokost og middag på terrassen, når vejret tillader det, ellers er der naturligvis også terrassevarmere. Terrassen er tegnet af Aarhusarkitekten Bjarne Frost. Den stod færdig sidste år, hvor den fik sin ilddåb under Festugens travlhed. Der var den meget populær særligt blandt gæster, der skulle have en lille pause fra byens ståhej og festligheder.

”Terrassen ligger i en autentisk aarhusiansk gårdhave, hvor der holder cykler op ad muren, og der er krukker med blomster i hjørnerne. Det er en lille oase, og selvom det kun ligger få meter fra åen, så kan man sidde i fred og ro og nyde sin mad uden at skulle tage sig af al trafikken,” fortæller Annette Kubel om den nye terrasse.

Der er plads til 25 spisende gæster på terrassen, og man er også meget velkommen til bare at komme forbi og drikke en sommerdrink, en god årgangsvin eller en kold øl. A Hereford Beefstouw kan med sine hyggelige lokaler og gode stemning rumme det meste.

Alt kan lade sig gøre
Netop den gode stemning er vigtig for ægteparret Kubel, som sammen driver A Hereford Beefstouw i Aarhus, Annette som daglig leder og Jimmy som køkkenchef. Med deres mange år i branchen  står det klart for dem, at gæsteservice skal være i centrum. Det lærer de også deres tjenere på A Hereford Beefstouw i Aarhus.

”Jeg har et udpræget servicegen. Vores tjenere lærer, at de ikke bare skal sige nej. Vores motto er, at alt kan lade sig gøre. Hvis der er en, der gerne vil have en af aftenretterne til frokost, så går der jo ikke noget af os ved at servere det, så længe gæsterne er glade” fortæller Annette Kubel.

Ægteparret har tilsammen mere end 60 års erfaring i restaurationsbranchen, og madeventyret startede også med A Hereford Beefstouw. Jimmy Kubel arbejdede som kok, og Annette startede som køkkenmedhjælper og blev derefter tjener. Derfor vil A Hereford Beefstouw altid have en særlig plads i både deres hjerter og maver.