Foto: La Cabra

La Cabra udvider med ny kaffebar i Aarhus

KAFFE Den prisvindende kaffebar La Cabra i Latinerkvarteret udvider med ny kaffebar.

Den kombinerede kaffebar og kafferisteri La Cabra i Graven har vundet priser i seks lande, og fem af barens baristaer har vundet titler ved nationale baristamesterskaber. Nu udvider kaffebaren for første gang med en ny kaffebar, som kommer til at ligge i madmarkedet Aarhus Central Food Market på Strøget.
Markedet åbner den 1. oktober, og i den nye kaffebar vil La Cabra efter eget udsagn udfordre kundernes opfattelse af, hvad kaffe er.

“La Cabra ved Aarhus Central Food Market bliver stedet, hvor du får en suveræn kop kaffe. Vi håber, at mange vil gøre det til en vane at lægge vejen forbi, om det så er til en hurtig kop morgenkaffe eller en længere opdagelsesrejse ind i kaffens univers,” siger grundlægger Esben Piper.

Også med brød og kager
I Latinerkvarteret har La Cabra sit eget bageri i kælderen, hvor bageren Lasse Tronhjem fremstiller brød og kager fra bunden, og bagervarerne rykker også med til det nye madmarked.

“Vi er desuden stolte over at præsentere Aarhus for én af landets absolut bedste bagere. Lasse Tronhjem er en velkendt herre inden for sit fag og har været en del af La Cabra i over et år. I denne tid har han brugt bageriet til at udforme og kreere en uforglemmelig kvalitet, som vi glæder os til at dele med byen,” siger Esben Piper.

Blandt La Cabras prisvindende baristaer er Sonja Zweidick, der har vundet det østrigske baristamesterskab, og Dane Oliver, der har vundet det australske.