Foto: Kupé

Natklub vil sætte festen i højsædet

Kendt natklub ved havnen har fået nye ejere, der vil sætte festen i højsædet.

Fem unge mænd har sammen med forretningsmanden Nicolai Hommelhoff overtaget natklubben Kupé, der hidtil har været drevet af spillestedet Train i Toldbodgade. Målet er at komme tilbage til rødderne og sætte festen i højsædet.

“Når man overtager noget, laver man som regel noget nyt, men vi laver i stedet noget gammelt. Vi vil tilbage, hvor det hele startede, hvor samspillet med Train, mangfoldighed, modenhed og ikke mindst fest er i højsædet. Vi gider ikke noget prætentiøst pladder, så vi kigger ikke så meget på dine sko, men i stedet på selve festen,” siger daglig leder Alexander Gantzler til Aarhus Stiftstidende.

Oplevelser i centrum
Det nye Kupé vil ifølge de nye ejere være et lidt ældre sted for folk over 25 år, der ønsker oplevelser, når de går i byen.

“Vi vil med en personlig tilgang og god vejledning få voksne mennesker til at føle sig velkomne og være stedet, hvor de mødes. Samtidig har vi ambitioner om at trække lidt mere liv til den her ende af byen ved at lave selvstændige arrangementer, der ikke kun tiltrækker Train-gæsterne,” siger den daglige leder til avisen.