Foto: Restaurant ET

Kunderne har talt: Her er midtbyens bedste restaurant

RESTAURANT Fransk restaurant er den bedste i midtbyen, mener brugerne på anmeldelsessite.

Den gastronomiske scene i Aarhus har et skyhøjt niveau, men hvor spiser man allerbedst i midtbyen? Meningerne er mange, og spiseguider og madanmeldere sender løbende forskellige restauranter til tops. Brugerne på anmeldelsessitet TripAdvisor er dog ikke i tvivl: Midtbyens bedste restaurant er den knivskarpe Restaurant ET på Europaplads.

Restauranten, der mestrer fransk cuisine til fingerspidserne, får karakteren 4,5 ud af 5 mulige og indtager førstepladsen på websitets liste med 47 restauranter i kategorien “Midtbyen”. Ifølge brugerne er det kombinationen af lækker fransk mad og god betjening, der giver Restaurant ET den høje karakter.

For eksempel giver brugeren Annette B. restauranten karakteren 5 med kommentaren:

“Virkelig god og lækker fransk mad. Meget kompetent betjening, der viste os tilrette med vinen. Her bliver man virkelig mæt i mave og sanser. Her kommer vi bestemt igen.”

Blandt landets bedste
Det er ikke kun gæsterne, der roser den franske bistro til skyerne. Sidste år blev Restaurant ET omtalt i den amerikanske restaurantbibel Where Chefs Eat som ét ud af to aarhusianske spisesteder. Og restauranten for enden af åen blev ligeledes nomineret til Årets Restaurant 2015 af Den Danske Spiseguide for sit klassiske bistrokøkken.

Den samlede top 5 over over Tripadvisors restauranter i kategorien “Midtbyen” er:

  1. Restaurant ET
  2. CANblau
  3. Sota Sushi Bar
  4. Den Rustikke
  5. Restaurant MellemRum