Foto: Krofatter's Mad & Ølbar

Restaurant lokker med billig ribeye og bearnaise

Bøf-sulten? Krofatter’s Mad- & Ølbar kører tilbud på 300 gram ribeye med tilbehør til 149 kroner.

Den populære madbar Krofatter’s Mad- & Ølbar på Guldsmedgade har netop fået nye ejere, og de fejrer overtagelsen med noget af et slagtilbud sammen med dealsitet Sweetdeal. For blot 149 kroner kan du lige nu sætte tænderne i en saftig og velstegt bøf med sprøde fritter og bearnaisesovs til, hvilket er 40 procent under normalprisen.

Køb tilbuddet her

Får de håndskårne, saltede fritter dig til at blive en smule tørstig under middagen, kan du kombinere din mad med en øl fra baren. Krofatter’s Mad- & Ølbar specialiserer sig netop i de gyldne dråber, og her kan du gå på opdagelse i et stort sortiment med fad- og flaskeøl fra danske mikrobryggerier.

Dansk mad med et tvist
Den centralt beliggende restauranten har slået sig op på dansk mad med et tvist og serverer primært danske retter lavet fra bunden. For at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, tilfører folkene i køkkenet gerne et moderne touch.

Tidligere gæster har blandt andet brugt ord som ”fantastisk”, “langt over forventning” og “en udsøgt fornøjelse” om deres besøg i restauranten, så mon ikke også det gælder den saftige steak med bearnaise?

Køb tilbuddet her

Sponsoreret indlæg