Foto: Dansk Kaffeshow

Kræs for kaffeelskere i Aarhus

KAFFE Den 12-14. februar kan du opleve landets største kaffebegivenhed, når Dansk Kaffeshow 2016 løber af stablen i Centralværkstedet.

Af Mikkel T. Krogh

Er du vild med kaffe? Så skal du drøne forbi Dansk Kaffeshow 2016, som i den kommende weekend samler professionelle og almindelige kaffeelskere til tre dage med udstillinger, smagsprøver og konkurrencer for professionelle og amatører.

Messen finder sted i Centralværkstedet den 12-14. februar, og målet er at udbrede kendskabet til specialkaffe og kaffe af særlig god kvalitet til den almindelige forbruger.

”Som forbruger støder man ikke på specialkaffe i sin hverdag, hvis ikke man aktivt opsøger den hos eksempelvis mikroristerier. Her er det vores mål, at så mange forbrugere som muligt får øjnene op for, at der er forskel på den kaffe, de fleste drikker, og gode håndristede specialkaffer,” siger medarrangør Mads-Ole Bak.

Læs også: 5 kaffebarer med killerskills

Konkurrencer og smagninger
Til messen kan gæsterne købe alle slags specialkaffe og brygudstyr til hjemmet og følge messens forskellige konkurrencer inden for blandt andet brygning af sort kaffe og kaffesmagning.

Dansk Kaffeshow 2016 arrangeres af Danmarks største kaffeforum EspressoBar.dk og den danske specialkaffeorganisation SCAE Danmark. Messen har åbent den 12. februar kl. 12-18, den 13. februar 10-17 og den 14. februar kl. 10-16. Priserne er 50 kroner for en dag og 125 kroner for alle tre dage.

Læs også: Ny kaffebar med eget hjemmebag

SPECS
Dansk Kaffeshow 2016
12-14. februar
Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Aarhus C

Læs også: Ny kaffebar åbner på Langenæs