Foto: KP5.

Lokker med lækker åbningsmenu: Ny restaurant åbner på Aarhus Ø

Fredag den 1. marts åbner Aarhus Øs nye restaurant KP5 i maritime rammer på Kystpromenaden.

Det pibler op med mere og mere liv på Aarhus Ø, og snart kan Aarhus Ø bryste sig af en endnu en restaurant. Restauranten hedder KP5, en forkortelse for adressen Kystpromenaden 5, og bag den står indehaverne af VinDanmark og restauranten Goulu, som begge ligger i området.

I anledning af åbningen af restauranten byder ejerne velkommen med en særlig åbningsmenu. Her får du velkomstbobler med lækre snacks, tre retter sammensat af køkkenet, tre glas vin tilpasset menuen samt kaffe og sødt til 555 kroner. Har du ikke mulighed for at kigge forbi på åbningsdagen, kan tilbuddet fås til og med den 16. marts.

En restaurant for alle
KP5 bliver et folkeligt sted med priser, hvor de fleste kan være med, lover ejerne af den nye restaurant.

“Hr. og Fru Danmark skal have råd til at komme og spise her, og vi er ligeglad med, om man kommer i shorts eller i habit – vi sigter bare efter masser af liv. Vi tager udgangspunkt i det franske køkken, og vi dyrker sæsonerne, og så er det selvfølgelig helt oplagt at have godt med fisk på kortet. Det bliver godt håndværk, og det bliver ærlig mad,” fortæller medindehaver Lasse Munkholm til Århus Stiftstidende.

Du kan følge med i åbningen af restauranten på Facebook eller tjekke KP5, VinDanmark og Hantwerks nye fælles hjemmeside her.