Foto: Ole Sørensen

Kong Vinter trækker i bremsen: Julemarked holder lukket onsdag

DMI varsler snestorm – decembervinden blæser julepynten af træerne, rusker i lyskæderne og de frivillige bruger al deres tid på at jagte forfløjne nissehuer. Derfor holder juleaktiviteterne på Store Torv pause onsdag 1. december.

De fleste har nok bemærket, at der er et vældig blæsevejr over Aarhus i dag. Det gør, at Jul på Store Torv i dag har valgt at holde lukket.

“Vi havde faktisk bedt vejrguderne om et lille drys sne til at fuldende dekorationerne. Men ikke med den fart som DMI stiller os i udsigt. Det betyder desværre, at vi er nødt til at tage en lukkedag. Vi er heldigvis klar igen torsdag 2. december til søndag 5. december med et program, der banker julestemningen helt op i det røde felt”, fortæller Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus, der er arrangøren bag byens nye juleevent.

I morgen torsdag den 2. december vender Jul på Store Torv dog tilbage med en masse julehygge. Vi prøvede selv deres gløgg i går og den kan varmt anbefales, hvis vinden stadig rusker lidt. I morgen kan du blandt andet lære at lave julelækre frikadeller af linser og bliv overrasket over de mange andre steder, linserne kan bruges i julekøkkenet. Det Grønlandske Hus løfter stemningen med grønlandske julesange og fortæller om traditionerne højt mod nord.

Se de fulde program for Jul på Store Torv på Program Jul på Store Torv (issue.dk)

Perfekt til julehygge

Se alle