Foto: CleverCoffee

Kom til unik kaffesmagning hos CleverCoffee

CleverCoffee skyder december i gang med manér, når de holder åbent kaffe-event i deres kaffebar hos The Kitchen. Her kan du smage tre unikke kaffer og møde kaffefarmerne bag, der er på besøg hele vejen fra Costa Rica.

Lige uden for Odder ligger det B Corp-certificerede kafferisteri CleverCoffee. Her rister de nænsomt kaffebønner af den højeste kvalitet, der findes. Onsdag den 1. december inviterer det lokale kafferisteri til kaffe-event i deres kaffebar, The Kitchen, der ligger i Universitetsbyen 14, bygning 1741, 8000 Aarhus C.

Læs også: Mexicansk takeaway-restaurant åbner på Vestergade

Smag en geisha og andre unikke kaffer

Den første time af aftenen får du lov til at smage tre forskellige kaffer fra samme farm, som alle har helt unikke smagsnuancer. Som en ekstra krølle på halen, har du den efterfølgende time mulighed for at stille spørgsmål til de tre kaffefarmere bag kaffen. Det er altså ikke en mulighed, som byder sig hver dag. 

De tre kaffefarmere, Richardo, Regúlo og Esteban driver sammen den familieejede kaffefarm Café Rivense del Chirripó i Costa Rica, som har eksisteret siden 1940’erne. De arbejder hårdt på at dyrke eksklusiv kvalitetskaffe, og i 2019 fik de en 5. plads til Cup of Excellence i Costa Rica. En titel, som gør dem fortjent til at blive kaldt nogle af Costa Ricas dygtigste kaffefarmere.

Udover at dyrke virkelig god kaffe, bliver der også taget stort hensyn til miljøet på farmen. Alt det og meget andet, kan du høre mere om til eventet.