Foto: Food Week

Kom til lancering af unik vin

Under Food Week kan du komme til lancering af en helt unik vin lavet på en noget uvant ingrediens.

Det er Sjask, der har brygget den måske største batch af naturvin lavet på pastinak. Ja, du læste rigtigt, pastinak. Vinen er lavet på pastinak, men det kan faktisk sagtens give en virkelig smagfuld vin. Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Aarhus Food Week og kasa kasa.

Læs også: Smag dig igennem byens minder på Food Week

Til vinen får du lækker mad fra kasa kasa, og så vil en række eksperter tage dig igennem oplevelsen.

Carl-Henrik Brogren fra Vinosigns fortæller om pastinakvinens historie og pastinakkens biokemiske sammensætning. Mads Hagbard fra Skærsøgaard har lavet en kemisk analyse af vinen og lader videnskaben afsløre kompositionen, og artisten Suni spiller koncert.

Sjask holder oplæg om, hvorfor de overhovedet laver vin på pastinakker.

Arrangementet koster kun 100 kroner og finder sted den 12. august klokken 18 hos kasa kasa. Du finder flere oplysninger og billetkøb inde på Food Weeks hjemmeside.