Foto: Mikkel Hougaard.

Vil du være kok eller slagter? Så er det nu, du skal søge ind

ANNONCE Hvis du gerne vil være kok eller slagter, er der masser af praktikpladser lige nu.

Går du med en drøm i maven om at blive kok eller slagter, er det nu du skal slå til. Aarhus Tech oplever i øjeblikket at der er flere praktikpladser end elever på uddannelserne gourmetslagter og gastronom – kok. Det skriver Aarhus Tech i en pressemeddelelse.

”Jeg er i daglig kontakt med både restauranter og slagterbutikker, som mangler kvalificerede ansøgere til praktikpladser, og de vil byde en ny elev meget velkommen. Den rette vil faktisk kunne begynde i en mesterlæreplads allerede i morgen,” siger Jimmi Ludvigsen, som er konsulent på Aarhus Tech.

25 ledige praktikpladser
Virksomhederne vil gerne ansætte nye elever her og nu, og der er i øjeblikket registreret 25 ledige praktikpladser til kokke og 5 ledige pladser på slagterområdet.

”Vi har måske været lidt forvænt i restaurationsbranchen, for tidligere har vi ikke haft problemer med at tiltrække nye elever, men den situation er helt ændret nu. Vi har normalt tre kokkeelever, men i øjeblikket har vi kun to, fordi vi ikke har kunnet besætte den sidste elevplads,” fortæller Claus Slott, som er direktør på Hotel Skanderborghus.

Du kan læse mere om de to uddannelser her.