Foto: Kulbroen

Kødbyen satser på ét fast marked om måneden i 2017

Fra næste år vil Kødbyens Mad og Marked give aarhusianerne et månedligt streetfood-fix.

Så sent som i april måned i år rykkede det københavnske Kødbyens Mad & Marked teltpælene op fra hovedstadsområdet og afholdt deres første madmarked i Aarhus. Siden fulgte en stribe markeder i løbet af året, og nu melder markedet så ud, at man fra næste år satser på at blive et fast, månedligt indslag i det aarhusianske gadebillede.

”Vi vil gerne blive her på lang sigt – også når streetfoodbølgen er ovre. Derfor er planen en fast lokation, hvor vi vil holde månedlige markeder og så komme ud af huset, når det giver mening,” siger Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked i Aarhus til Metroxpress.

Kulbroen som stamsted
Planen er ifølge avisen at gøre Kulbroen på Aarhus Sydhavn til stamsted for det månedlige madevent. I løbet af dette år har Kødbyens Mad & Marked udover netop Kulbroen også afholdt markeder på Godsbanen og ved Ridehuset.

Der bliver med andre ord god gastronomisk grund til at lægge vejen forbi det innovative sydhavnsområde, hvor allerede afprøvede events som markedsbanko og jazz fortsat vil komme til at akkompagnere streetfood’en.