Foto: Kødbyens Mad & Marked

Kødbyen bag stort jule-madmarked i Tivoli Friheden

Det populære madmarked laver jule-twist i Friheden i november og december.

Kødbyens Mad & Marked, der hen over sommeren har holdt en række velbesøgte streetfood-markeder, går nu all in på julen. Madentusiasterne skal nemlig stå for det kulinariske islæt, når Tivoli Friheden for første gang siden 1904 inviterer til kæmpe julefejring.

“Vi har samlet de bedste kræfter fra Aarhus’ og Københavns innovative madscene, for at gæsterne ikke bare vil få en på opleveren, når de vandrer gennem julelandskabet, men også når de spiser deres frokost, aftensmad eller snacks. Mad er ikke bare mad, det er ligeså meget en oplevelse, som bunder i kvalitet og kreativitet,” siger arrangør Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked.

Glædelige gensyn
Ud over forlystelser, tusindvis af lys og et 65 meter højt juletræ kan Frihedens gæster glæde sig til at gå på opdagelse i et stort madmarked, der bugner af julelækkerier.

“Der vil være noget for enhver smag, hvad enten man som besøgende har lyst til at nyde søde pandekager med marmelade eller give sig i kast med en julehotdog med rødkål og knuste flæskesvær. Én ting er sikkert, har I savnet Birks Køkken, Sigfreds Kaffefabrik, Donut Factory og Spiselauget, så bliver I ikke skuffede,” siger Jonas Kring.

Jul i Friheden finder sted i alle weekender fra den 12. november-30. december, og derudover også i hverdagene mellem jul og nytår. Læs mere her.