Foto: Kødbyens Mad & Marked

Kødbyen holder 12 madmarkeder i Aarhus

STREETFOOD Kødbyens Mad & Marked opruster i Aarhus og holder 12 madmarkeder i år.

I den kommende weekend den 15-16. april står københavnerne fra Kødbyens Mad & Marked bag foreningens første aarhusianske streetfoodmarked i år, men markedet bliver på ingen måde det sidste. Ildsjælene fra Vesterbro firdobler deres aktiviteter i Aarhus i forhold til sidste år og planlægger hele 12 popup-markeder i Aarhus i 2016.

”I 2015 viste vores markeder ved Kulbroen og Godsbanen, at aarhusianerne er sultne efter kvalitet i øjenhøjde og efter et samlingspunkt, hvor hele byen kan spise sammen. Vi glæder os virkeligt til at være endnu mere tilstede i byen, og det bliver fedt at præsentere aarhusianerne for nye madkoncepter,” siger arrangør Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked i en pressemeddelelse.

Unikke madoplevelser
Kødbyens Mad & Marked vil i årets løb blandt andet holde madmarkeder på Godsbanen og i forbindelse med i forbindelse med events som SPOT Festival, Aarhus Festuge, SommerChillOut, Bas Under Buen, Børnefestibal og cykeleventen Cyklo.

”For os handler det om at arbejde sammen med byens iværksættere og give de små madentreprenører og producenter mulighed for at nå deres publikum og vokse i et marked, hvor de store spillere ofte vinder. Det handler om at give gæsterne unikke madoplevelser af god kvalitet, ægte markedsstemning og et sted at hænge ud med hinanden,” siger Jonas Kring.

Læs mere om de enkelte arrangementer i Aarhus her.