Foto: Pixabay.

Kaffe med rabat: Ny kaffebar er åbnet på Nørre Allé

Klubhæftets Kaffebar er åbnet på Nørre Allé og tilbyder rabat til alle med Klubhæftet. 

I humør til en kop kaffe? Så skal du overveje at lægge vejen forbi midtbyens nye Klubhæftets Kaffebar på Nørre Allé 78, der har slået dørene op i dag.

Kaffebaren byder på både kolde og varme kaffedrikke med lokalt ristede bønner, ligesom du kan købe brød og kager fra Trøjborg-bageren Fru Nielsen Bageri. Og har du et såkaldt Klubhæfte – et foreningshæfte til rabatter og tilbud i Aarhus – er der endda penge at spare på kaffen.

“Klubhæftet står for rabatter og gode tilbud i Aarhus. Netop det vil gå igen i kaffebaren, hvor alle med et Klubhæfte vil kunne købe vores varme og kolde drikkevarer til kun 20 kroner. Det forventer vi vil tiltrække en masse studerende, iværksættere og generelt bare aarhusianere, som gerne vil købe kvalitetskaffe til overkommelige priser,” udtaler ejer af Klubhæftets Kaffebar Michael Lynge.

Mødested for byens foreninger
Hver dag efter klokken 17 vil Klubhæftets Kaffebar desuden fungere som et mødested for byens foreningsliv.

“Mange foreninger har naturligvis mødefaciliteter, men rigtig mange mangler altså steder at holde deres møder, interne såvel som eksterne. Blandt andet derfor ser vi kaffebaren som et godt tilbud til de aarhusianske foreninger, som skal holde et møde for 2-15 personer og lige mangler en lokation,” udtaler Michael Lynge.

Åbent alle hverdage
Ifølge en pressemeddelelse har Klubhæftet de seneste år været med til at skaffe mere end 2 millioner kroner til det aarhusianske foreningsliv. Den nye kaffebar skal derfor også være med til at sikre, at flere aarhusianere får øjnene op for hæftet.

Klubhæftets Kaffebar har åbent alle hverdage fra klokken 7 til 17. På åbningsdagen den 24. juli er der en gratis kop kaffe til alle besøgende.

Er du interesseret i at købe et Klubhæfte, så du fremadrettet kan købe kaffe med rabat på den nye kaffebar, kan du læse mere her.