Foto: Unsplash.

Fisk- og skaldyrrestaurant i Nørregade må lukke i et par måneder

På grund af udgravning af kælder må en fisk- og skaldyrrestaurant i Nørregade lukke ned i et par måneder – et nyt sted med fiskehandel og restaurant åbner dog medio 2020.

Klassisk Fisk på Nørregade er efterhånden lidt af en – ja, klassiker i Aarhus. De næste par måneder må fiskeglade gæster dog gå forgæves. Restauranten lukker nemlig ned i mindst to-tre måneder.

Det skriver Klassisk Fisk på Facebook:

“Vi har siden april 2019 døjet med sammenfald i gården, og det har givet møj vand i vores kælder. Dette har vi bøvlet med i mange (8 til dato) måneder, vi har ikke selv kunnet påbegynde renovering og udgravning af kælder med nedbrydning af vægge osv., da disse er bærende for hele den 6 etagers fredede ejendom. Langt om længe har ejerforeningen oplyst, at idet det er bærende konstruktioner, så indestår ejerforeningen for det udbedrende arbejde. Vi lukker derfor ned i 2-3 måneder (mindst), mens arbejdet står på, idet alle materialer skal gennem selve restauranten og ned i kælderen for at kunne grave ud og lave drænrør.”

Læs også: Øv: Byens Bedste-café i Ceres Byen er lukket

Når ejerne bag atter slår dørene op, bliver det dog i et nyt lokale tæt på banegården. Her åbner nemlig medio 2020 en fiskehandel med tilhørende restaurant.

“Noget a la køb en gang muslinger til fiskehandlerpris, og tag med hjem, eller spis i huset til stort set samme pris (+20%),” skriver Klassisk Fisk.