Pixabay Images.

Klassisk 65 udvider med ny vinbar og bistro

På fredag får Aarhus endnu en bistro og vinbar, når Klassisk 65 udvider med nyt sted i Risskov.

Aarhus har en stribe bistroer og vinbarer, og på fredag får byens elskere af mad og vin endnu et sted at gå hen. Det sker, når den populære bistro Klassisk 65 på Jægergårdsgade fredag den 4. november udvider med Strandvejens Bistro & Vinbar på Violvej 2 i Risskov. Bygningen huser i forvejen Okkels Is og Lagkagehuset.

“Vi oplever, at vi har mange gæster fra Risskov på vores to andre steder, så vi tænkte, hvorfor ikke rykker herud og lave et stamsted for dem,” siger driftschef Tine Feldberg til Lokalavisen Aarhus.

Plads til 80 gæster
Strandvejens Bistro & Vinbar får plads til 80 gæster indendørs, og når foråret melder sin ankomst, er der mulighed for at rykke udendørs. På menuen kommer klassiske retter som tatar, bistroburger, lette nærende salater, oksemørbrad, pighvar og dagens treretters menu.

“Vi vil danne rammerne for et uforpligtende mødested, hvor vores kunder i ro og mag kan nyde hinandens selskab over en kop kaffe, et koldt glas rosévin eller en god middag. På sigt er det vores ambition at holde frokoståbent og have søndagsbrunch, men vi starter blødt ud og skal lige ordentlig i gang først,” siger Tine Feldberg til avisen.

Planen er, at Strandvejens Bistro & Vinbar får samme uformelle stemning som Klassisk 65 og søsterrestauranten Klassisk Fisk på Nørregade. Åbningen fejres med et rejsegilde fredag 4. november fra klokken 15 til 18, og efter rejsegildet vil restauranten være åbent alle ugens dage fra klokken 16.