Foto: Kjærs Kaffebar

Kjærs Kaffebar bager selv fra bunden

KAFFEBAR Den nyåbnede Kjærs Kaffebar ved rutebilstationen satser på god kaffe og hjemmebagte brød og kager.

Af Mikkel T. Krogh

Udvalget af godt brød er stort i Aarhus, men nu er det blevet endnu større. Kaffebaren Kjærs Kaffebar er netop åbnet i kælderen under restauranten Le Pagnol ved rutebilstationen med kaffe, varme drikke og et stort udvalg af hjemmebagt brød og kager, der kan spises på stedet eller tages med.

Bag byens nye kaffebar står Anne Mette Kjær og Marianne Kjær, der er mor og datter. Parret bager selv alt bagværk, der serveres på kaffebaren.

”Vi elsker at bage, og vi bager selv alt det brød og de kager, som vi sælger. Hver dag står vi tidligt op for at have nybagt brød klar til de morgenfriske kunder. Kageudvalget varierer fra uge til uge, men som regel kan man altid få kanelsnurrer, cookies, müslibarer og raw- eller glutenfri kage, alt sammen hjemmelavet fra bunden,” siger Marianne Kjær .

Læs også: 5 steder for kageelskere i Aarhus

Afslappet atmosfære
Parret har altid haft en drøm om at starte en lille café, og på deres nye sted lægger de stor vægt på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med en nærværende betjening.

”Det er meget vigtigt for os, at det, vi udbyder, emmer af friskhed, gode råvarer og hjemmebag, og at man som kunde får en følelse af at handle småt og lokalt. Vi er meget passionerede om kaffebaren, og dét vil vi gerne have, at folk mærker, når de kommer her,” siger Marianne Kjær.

Kjærs Kaffebar har åbent mandag-fredag kl. 7.30-17.00 og lørdag kl. 11-17. Kaffebaren har plads til 20 siddende gæster.

Læs også: 5 kaffebarer med killerskills

SPECS
Kjærs Kaffebar
Sønder Alle 29, kld. th
8000 Aarhus C

Læs guide: 5 oversete caféer i Aarhus