Foto: Kjær & Sommerfeldt

Stor vinfestival på vej i Aarhus

Er du vild med vin? Så er den her festival med garanti noget for dig.

Over 30 vinhuse, 20 internationale gæster og 150 forskellige vine. Det er de runde tal for vinhandlen Kjær & Sommerfeldts store vinfestival, der løber af stablen onsdag den 8. marts i Turbinehallen i Aarhus.

“Vinfestivalen er en uformel og hyggelig aften for alle vinentusiaster. Både nybegyndere og garvede kendere er velkomne, og vinene bliver præsenteret og serveret af vores mange vinproducenter, som kommer fra hele verden for at fortælle af hjertet om deres passion for vin,” lyder det fra arrangørerne.

Køb billet her

vinfestival 2

Vine fra mange lande
Til festivalen har Kjær & Sommerfeldt inviteret en række anerkendte og interessante vinhuse fra blandt andet Frankrig, Italien, Spanien, Østrig, New Zealand og USA, og mulighederne for at få nye vinoplevelser er store.

“Gæsterne kan smage på over 150 forskellige vine, så der bliver noget for enhver smag. Alle gæster får et glas og et smageskema ved indgangen, og herefter kan man selv bestemme, hvor man starter og hvor slutter,” lyder det fra Kjær & Sommerfeldt.

Vinfestivalen finder sted den 8. marts kl. 17-20 i Turbinehallen på Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C. Prisen for at deltage i festivalen er 199 kroner.

Køb billet her

Sponsoreret indlæg