Foto: Aarhus Central Food Market.

Så er det nu: Er det dig, der laver Aarhus’ bedste kirsebærdessert?

Aarhus Central Food Market inviterer til kirsebær-dessertkonkurrence lørdag den 16. september. 

Er det DIG, der laver byens bedste kirsebærdessert? Så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 16. september, når Aarhus Central Food Market, Frederiksdal Kirsebærvin og Vanilla Chocolatier & Konditori inviterer til kirsebær-dessertkonkurrence.

Alle kan deltage i konkurrencen, der finder sted fra klokken 15 til 17 på madmarkedet på Skt. Knuds Torv 7-9, og alle typer af desserter er velkomne, så længe de indeholder kirsebær.

“I dommerpanelet vil vi ikke kun lægge vægt på, hvordan de mange kirsebærdesserter smager. Men også hvordan de ser ud, og hvor kreative de er,” udtaler dommer i dessertkonkurrencen og dommer i tv-programmet Masterchef Jesper Koch i en pressemeddelelse.

På dagen vil der også være mulighed for at smage på kirsebærdesserter og prisvindende kirsebærvin fra Frederiksdal Gods på Lolland.

Æren og en gavekurv
Ud over Jesper Koch består dommerpanelet af leder af salg, marketing og kommunikation hos Frederiksdal Kirsebærvin Inger Fisker samt konditor fra Vanilla Chocolatier & Konditori Gabriel Ahlgreen.

Vil du deltage i konkurrencen, skal du senest lørdag den 9. september sende en mail til info@aarhus-central-food-market.dk med dit navn, telefonnummer og adresse samt to linjer, som beskriver din kirsebærdessert.

På dagen skal du som deltager møde op med en komplet kreation samt en mindre udgave af kreationen, som dommerne kan smage på. Desserten skal indleveres hos Aarhus Central Food Market senest klokken 15 på konkurrencedagen.

Vinderen af kirsebær-dessertkonkurrencen løber med både æren og en gavekurv med gode sager fra Frederiksdal Kirsebærvin og Aarhus Central Food Market. Held og lykke 🙂

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev