Kendte Aarhus-personligheder: Her spiser vi ude

Kendte Aarhus-personligheder: Her spiser vi ude

af -
Foto: Chili Klaus

Fire kendte aarhusianere fortæller om, hvor de spiser henne, når de går ud.

Hvad har en tidligere festugechef, en komiker, en borgmester og en chiliaficionado til fælles? De bor alle i Aarhus og elsker at gå ud at spise. Men hvor tager de egentlig hen? Det afslører de her.

God atmosfære på Vesterbro Torv
Jens Folmer Jepsen, tidligere festugechef

Beta Beta på Vesterbro Torv er bare et fantastisk sted, når ejer og kok Mads Nybroe fortaber sig i et nyt hjørne af det store verdenskøkken. Det er også et fantastisk lille sted med god atmosfære, så de dage, hvor jeg har tid og mulighed for at komme, er der ikke så mange, der behøver at vide, at stedet findes. Men ellers kan jeg ikke anbefale Beta Beta nok.

Italiensk hit ved åen
Carsten Bang, komiker

Et af mine klare favoritsteder er først og fremmest Grappa ved åen. Her får man en dejlig lasagne eller pizza, men de kan også tilberede en god bøf serveret med et godt glas vin af altid nærværende og imødekommende tjenere. Og så får man kuvertbrød af en anden verden – hvis man er så heldig at ankomme, hvor det er friskbagt fra ovnen, er det som at starte ud med kage.

Skarphed og Michelinpotentiale
Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus

Nu kan man ikke rigtigt kalde Restaurant Ét på Åboulevarden for overset, men jeg føler stadig, de blev forbigået af Michelin i foråret. De leverer virkeligt skarpt og præcist, men der kunne også nævnes så mange andre, der gør det godt. Listen over gode restauranter i Aarhus er nærmest uendelig.

Tapas og fisk en masse
Chili Klaus, chiliaficionado og entertainer

Jeg elsker at komme på CANblau på Klostertorvet. Der er en folkelighed over det sted, og man føler sig altid velkommen. Ellers kan jeg godt lide Klassisk Fisk på Nørregade. Jeg elsker østers og kunne leve af dem forever!

Marie Larsen
Journalist på Smag Aarhus. Kæmpe dessertentusiast. Kan selv i søvne redegøre for, hvad desserten stod på under besøget på en given restaurant for år tilbage (det kniber dog ofte med at huske de salte retter). Desuden cand.mag, tidligere underviser og glad fritidsbager.