Foto: RarBar

Kendt café på Jægergårdsgade lukker og slukker

Kendt café på Jægergårdsgade lukker og slukker.

Efter 12 år på adressen bliver årets nytårstakeaway det sidste måltid, der serveres på caféen Rar Bar i Jægergårdsgade 71. Ejerne har valgt at sadle om og åbner med nyt koncept på samme adresse tirsdag den 10. januar 2017 efter en kraftig renovering af stedet.

”Vi trænger til, at der skal ske noget nyt. Der skal igen være spændende for folk at gå ud. Med de mange spændende nye ting der sker på madscenen i Aarhus er det tid til fornyelse og forbedring hos os,” siger partner Kristian Sørensen fra TST Holding Aps, der driver Rar Bar, Restaurant MellemRum på Fredens Torv og Restaurant Komfur i Guldsmedgade.

Mange gode idéer
”Vi har så mange gode ideer, som vi gerne vil have ud i livet. Der vil selvfølgelig stadig være plads til alle i Jægergårdsgade 71,” tilføjer Allan Thallaug, der er den anden partner i TST Holding Aps.

Rar Bar har sidste åbningsdag den 30. januar og laver derefter kun takeaway til nytårsaften. I dagene fra den 27. december til den 30. december holdes såkaldt ”ophørsudsalg” med købe god mad til billige priser.