Karma Sushi

ANNONCE

Karma Sushi er en restaurantkæde i Danmark med højkvalitets-fusionssushi. Karma Sushi er beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er sushi, hvor vi tager noget fra det asiatiske, skandinaviske og franske køkken indover det traditionelle japanske køkken.

Vores filosofi er at gøre vores gæster en oplevelse rigere. At vores restauranter er designet og indrettet i samarbejde med Henning Larsen Arcihect er med til at give den mest optimale oplevelse af hygge og intimitet om maden, som det hele selvfølgelig handler om.

Hos Karma gør vi utroligt meget ud af at give vores gæster en anderledes oplevelse såvel i restauranten, men bestemt også inden for vores to go-oplevelse, som vi gør en dyd ud af. Vi har som ambition at lave verdens bedste “mainstream” takeaway-oplevelse til vores gæster i deres egne hjemlige rammer, og det synes vi, at vi er godt på vej til snart at have opnået.

Vi bruger mange kræfter på at lave og forarbejde alting selv, lige fra sushi til soya, “hjemmesyltet” ingefær, mayonnaise, sirupper, snacks, krydderier med mere. Vi ynder at bruge lokale fisk og skaldyr fra Danmark og øerne samt Norden. Halvfabrikat er et NO GO hos Karma Sushi.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram