Der er nye retter på tallerkenerne på den aarhusianske restaurant Karma Sushi.
Restaurantkæden Karma Sushi udvidede for nylig med en ny restaurant på Frederiksgade i Aarhus, og nu er der kommet nye retter på kortet hos kæden, der også har en restaurant i Vestergade. Det nye menukort har blandt andet flere nordiske elementer end tidligere.
”Vi har arbejdet på dette menukort længe, og vi er stolte over resultatet. Vi forsøger endnu engang at differentiere os i markedet og har blandt andet implementeret sild og jomfruhummer på det nye kort, mens vi fortsat bevarer mange af vores populære klassikere,” siger adm. direktør Kasper Hansson.
Hjemmelavede elementer
Menukortet byder både på nye retter og gamle kendinge, som konceptet tro har et præg af både det franske, skandinaviske og japanske køkken. Retterne har mange hjemmelavede elementer, der skal være med til at løfte oplevelsen hos Karma Sushi.
”I vores centralkøkken har vi arbejdet hårdt på at skabe nye produkter, der kan løfte vores niveau yderligere. Derfor har vi udviklet vores egen hjemmelavet ingefær, soya og sågar whiskey. Vi forsøger hele tiden at være unikke, og det skal vores produkter være de første til at bevise,” siger Kasper Hansson.
Karma Sushi åbnede i 2007 og har i dag fem restauranter i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Du kan se den nye menu her.