Foto: Karma Sushi

Karma Sushi lokker med frokostlækkerier

Nyåbnet sushi-restaurant på Frederiksgade sænker prisen til frokost.

Nu lancerer byens nye sushi-restaurant Karma Sushi i Frederiksgade en lunch special for alle, der elsker den japanske spise, men ikke altid er fan af prisen.

“Jeg tror, mange danskere forbinder sushi med noget eksklusivt og dyrt mad. Og det er sandt, at det er i den højere ende af prisspekteret i forhold til andre takeaway- eller cafe-muligheder. Med vores tilbud vil vi gerne vise, at man sagtens kan få lækker sushi til frokost til en fair pris,” siger marketingchef Kasper Gregersen fra Karma Sushi.

karma-sushi-2

Rolls og læskedrik for 150 kroner
Med det nye frokosttilbud kan du fremover få ti rolls og en valgfri læskedrik til kun 150 kroner. I frokostmenuen er der blandt andet canadian roll med laks, flødeost og agurk rullet i masago og big green roll med hvidfisk, wasabitobiko, avocado og flødeost rullet i purløg og hvid sesam.

I glasset kan du i ægte sushi-stil toppe menuen af med en ginger ale, som folkene i køkkenet hos Karma Sushi selv har lavet fra bunden.

Foto: Karma Sushi

Stilede omgivelser
Karma Sushi åbnede i Frederiksgade i august og byder udover lækker sushi på stilet indretning og æstetisk arkitektur, der er designet af det internationelt anerkendte arkitektfirma Henning Larsen Architects.

“Aarhus har taget godt imod vores koncept med højkvalitets fusion-sushi, der indrager elementer fra både det nordiske og japanske køkken. Vi glæder os til at byde aarhusianerne indenfor til frokost,” siger Kasper Gregersen.

Frokosttilbuddet gælder alle dage hos Karma Sushi i Frederiksgade kl. 11.30-14. Læs mere her.

Sponsoreret indlæg