Foto: Pixabay.

Sushi på Klostertorvet: Nyt sushisted har afløst Slagterbørsen

I al ubemærkethed er sushirestauranten Kamii Sushi & Asian Concept åbnet på Klostertorvet i Slagterbørsens tidligere lokaler.

Er du til sushi, har du måske bemærket, at endnu en restaurant med den japanske spise har ramt de aarhusiansk gader. Kamii Sushi & Asian Concept er gået stille med dørene og er åbnet på Klostertorvet 7. Det skriver Århus Stiftstidende. Og som navnet antyder er der mere på menuen end blot sushi.

Kamii Sushi & Asian Concept byder også på forskellige slags spyd med grillet kød, tempura, gyoza og dessert. Her kan du for eksempel få den sydøstasiatiske ‘Sticky rice and mango’ med kokosris, ristet kokos, mangopuré, syltet mango, kondenseret kokosmælk og mangois.

Ros fra CANblau
Bag stedet står kinesiske Yin Yu og Xi Chen samt lettiske Ksenija Fjodorova, der er sushichef. Restauranten blev hjulpet i gang af naboerne fra CANblau, og herfra er der rosende ord om maden:

“Jeg kender deres produkter rigtig godt, og jeg har virkelig stor respekt for det, de laver. Det er mere end 15 år siden, jeg smagte deres mad første gang, og jeg kan stadig huske, at jeg tænkte, at der findes da ingen i Danmark, der laver så god sushi. Men det gjorde Yin Yu, og jeg har elsket hans mad lige siden,” fortæller Jimmy Holm, der er restauratør på CANblau.

Sushirestauranten har desuden afdelinger i Hjørring og Horsens, og du kan læse mere om restauranten her.