Kalder alle vinelskere: Ny vinbar åbner på Skolegade i dag

I dag åbner en ny vinbar på Skolegade, som med et anderledes koncept vil gøre det sjovt at drikke vin.

En hel flaske eller bare ét enkelt glas? Det har de fleste nok spurgt sig selv, når spørgsmålet falder på, hvad man kunne tænke sig at drikke. Men sådan bliver det ikke hos Sjovinisten, Aarhus’ nye vinbar, som slår dørene op i dag.

Læs også: Indvier nyt udeområde: Gratis rosé på lørdag

Hos Sjovinisten kan du ikke vælge mellem enkelte glas eller hele flasker, men derimod små, delevenlige karafler. Meningen er, at hvert besøg skal være som en uformel vinsmagning.

“Vi vil gerne gøre det til noget socialt at gå ud og få en god vinoplevelse. Med vores særlige karafler bliver vinen noget, du deler med dine venner, din familie eller din partner, uden at du er tvunget til at tage en hel flaske af samme mærke. Det bliver en slags vinsmagning, men helt efter gæsternes egen smag,” lyder det i en pressemeddelelse af Mattias Pinna, der sammen med Troels Buus Thomsen står bag Sjovinisten.

Sjovinisten holder til på Skolegade 37. En placering de to ejere, der allerede driver Lecoq og Den Rustikke i Latinerkvarteret, ikke kunne sige nej til.

“Placeringen er helt perfekt. Vi har en smuk hjørneplacering tæt på Åen, restauranterne, gågaden og nattelivet,” siger Mattias Pinna.

Udvalget af vin spænder fra de mere konventionelle slags til nye naturvine, og det bliver desuden muligt at bestille små retter. Sjovinisten åbner for første gang i dag, torsdag den 27. maj, klokken 15. Skål!

Franske fristelser

Se alle