Andebryst og risalamande: Kähler Spisesalon inviterer til Mortensaften

Andebryst og risalamande: Kähler Spisesalon inviterer til Mortensaften

af -
Pixabay

Kähler Spisesalon på M. P. Bruuns Gade 33 inviterer til Mortensaften lørdag den 10. november.

Er du vild med and og risalamande? Så kan du besøge Kähler Spisesalon på M. P. Bruuns Gade 33 lørdag den 10. november, hvor restauranten fejrer Mortensaften. Menuen består af tre retter, og til forret får du laks med sennep og brun farin, syltet glaskål, sprøde radiser, ørredrogn og urter.

Til hovedret kan du sætte tænderne i et rosastegt andebryst og confiteret andelår, som serveres med jordskokker, stegte rosenkål og appelsin-confiteret gulerod. Som tilbehør får du en grov kartoffelmos, og hele retten toppes med en andesauce, der er smagt til med trøffel. Desserten kan måske sætte dig lidt i julestemning – den består nemlig af risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, brændte mandler og skovsyre.

Menuen består af tre retter, og den koster 425 kroner per person. Du kan læse mere og bestille bord her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.