Aarhus 2017-smørrebrøddet hos Kähler Spisesalon, som er en fortolkning af retten brændende kærlighed. Foto: Kähler Spisesalon.

Sådan: Fire flotte stjerner til Frederiksbjerg-restaurant

Kähler Spisesalon scorer fire stjerner i ny anmeldelse fra JP Aarhus. 

Har du besøgt Kähler Spisesalon for nylig? Ellers har du nu en rigtig god undskyldning for snart at lægge vejen forbi. Restauranten på M.P. Bruuns Gade 33 har nemlig scoret hele fire flotte stjerner i en anmeldelse hos JP Aarhus.

Anmelderen satte tænderne i menuen “En aften hos Kähler,” som indeholder et glas bobler, tre retter, vinmenu samt kaffe og sødt for 598 kroner. Noget af det, der vakte begejstring, var de to stykker smørrebrød, som var en del af hovedretten:

“Vores konklusion var, at det mestrer de her på restauranten, det med at servere smagfuldt smørrebrød,” står der blandt andet i anmeldelsen.

Brændende kærlighed og Vesterhavsvandring
De to stykker smørrebrød var henholdsvis specialiteten “Aarhus 2017,” en hyldest til kulturhovedstadsåret, samt en “Vesterhavsvandring.”

Den første er en gentænkning af den danske ret brændende kærlighed, mens den anden består af en skive lufttørret Fanø-skinke, rullet om rygeostcreme, pocheret æg og salturt samt skiver af høost.

Derudover fik anmelderen blandt andet serveret skaldyrsalat med urter, løg, asparges og ramsløgkapers, en simreret med perlehøne samt en ostetallerken.

Du kan læse hele anmeldelsen her.