Foto: Kähler Smørrebørd - Takeaway

Kähler Spisesalon åbner ny smørrebrødstakeaway

TAKEAWAY Kähler Spisesalon udvider den 1. oktober med en smørrebrødstakeaway ved Strøget.

Listen over madboder i byens nye madmarked Aarhus Central Food Market ved Strøget bliver længere og længere, og nu melder restauranten Kähler Spisesalon på M.P. Bruuns Gade også sin ankomst til markedet.

Under navnet Kähler Smørrebrød – Takeaway åbner restauranten en såkaldt gastrobod med innovativt og nordisk smørrebrød på madmarkedet, der åbner den 1. oktober, og forventningerne er store.

“Vi glæder os helt enormt til at starte et nyt kapitel i Kähler Spisesalons historie og til at kunne forkæle endnu flere smørrebrøds-elskere i Aarhus med vores prisvindende og populære smørrebrød. Hos Kähler Smørrebrød – Take-away vil du finde moderne og nytænkende smørrebrød fremstillet af de allerbedste og mest sæsonaktuelle råvarer. Og det er endda til priser, der er til at betale,” siger køkkenchef Jannie Våtevik fra Kähler Spisesalon.

Tanken bag gastroboden er, at kunderne kan hente smørrebrød til både frokostpausen, forretningsmødet og aftensmaden derhjemme, hvis det skal være nemt og lækkert. Valget af Aarhus Central Food Market som location for den nye takeaway er i øvrigt nok ikke helt tilfældig – Kähler-ejer Frantz Longhi er nemlig initiativtager til madmarkedet.