Foto: Kähler Villa Dining.

Kähler Villa Dining åbner restaurant på Skanderborg Festival

Aarhus-restauranten åbner en pop up-restaurant på festivalen.

Hvis du skal en tur i Bøgeskoven, når Skanderborg Festival 2018 løber af stablen den 8. august, kan du se frem til mad fra den aarhusianske restaurant Kähler Villa Dining. Pop up-restauranten hedder Kähler Smuk Dining og menuen kommer til at stå på delevenlige gourmetretter med udgangspunkt i nordiske råvarer.

”Hos Kähler kommer du til at spise rigtig godt. Menuen har lidt af det hele, for på festival er man jo nogle gange småsulten efter salte snacks, og andre gange skal det være et bundsolidt måltid mad, som giver energi til hele resten af dagen,” siger køkkenchef hos Kähler Smuk Dining, Jonas Bentsen i en pressemeddelelse.

Glaserede revelsben og rødgrød med hvid chokolade
Hos Kähler Smuk Dining kan du sammensætte din egen frokost- og aftenmenu. Priserne starter fra 89 kroner for en frokostservering og bevæger sig op til 599 kroner for ’Den Smukkeste Oplevelse’, som byder på snacks, bobler og seks delevenlige gourmetretter.

”Gæsterne kan for eksempel glæde sig til at sætte tænderne i nogle meget kødfulde revelsben, mørt oksekød serveret med kraftig svampesauce eller hvide asparges med hesterejer og skagensskinke. Er man sulten efter lidt sødt skal man vælge vores rødgrød, som bliver serveret med friske bær og hvid chokoladecreme,” fortæller Jonas Bentsen.

Tyvstarter på Smukfest torsdag d. 12. juli
For de utålmodige, eller dem som ikke skal på Smukfest, er der mulighed for at prøve Kählers Smukfest-menu allerede inden festivalen. Torsdag d. 12. juli afholder Kähler Villa Dining generalprøve på Smukfest-menuen, og det er inklusiv vin ad libitum.

Kählers Smukfest-menu kan ses her, og Kähler Smuk Dining kan opleves på Smukfest i hele festivalperioden.

Du finder Kähler Smuk Dining i Kysselunden i nærheden af Bøgescenen.