Foto: Kähler Spisesalon

Nyt menukort: Så er det jul på Kähler Spisesalon

Kähler Spisesalon på M.P. Bruuns Gade 33 er klar med nyt menukort med juleretter.

Kan du slet ikke vente med at sætte tænderne i al den julemad, som december byder på, så kan du tage forskud på glæderne hos Kähler Spisesalon. Restauranten på M.P. Bruuns Gade har fået nyt menukort med lækre juleretter. Det skriver Kähler Spisesalon i en pressemeddelelse.

”Julemenuen er noget særligt, for det er her, vi får muligheden for at kombinere vores klassiske tilgang til gastronomi med moderne udgaver af traditionelle juleretter. Gæsterne kan blandt andet se frem til en ny version af andestegen, der lyder på portvins-braiseret andelår med stegte persillerødder, tyttebær, pommes fondant og kraftfuld sauce lavet på braiseringslagen,” fortæller køkkenchef for Kähler Spisesalon, Jannik Aas Sloth.

Foruden and kan du også glæde dig til klassikeren risalamande med brændte mandler og kirsebærsauce eller måske prøve jordskokkesuppen med confiterede bøgehatte, sprøde chips og grønne krydderurter.

Julefrokost-tilbud
Har du endnu ikke fået planlagt julefrokosten, kan du nyde den hos Kähler Spisesalon, der med det nye menukort også byder på et julefrokost-tilbud. Til 299 kroner får du to stykker valgfri smørrebrød med for eksempel sild eller and samt en øl, en vand eller et glas vin. I tilbuddet får du også en valgfri kage med kaffe eller te.

Julefrokost-tilbuddet gælder fra mandag til fredag fra klokken 11.30 til 17, og du kan prøve den nye menu til og med den 7. januar 2019. Du kan læse mere om Kähler Spisesalon her.