Lækker laks og smørrebrød: Kähler åbner pop up-restaurant til Food Festival

Lækker laks og smørrebrød: Kähler åbner pop up-restaurant til Food Festival

af -
Kähler

På årets Food Festival fra den 7. til 9. september åbner Kähler Spisesalon en pop up-restaurant i Food Festivals spiseområde.

Lyder smørrebrød og glaserede kamben som noget for dig? Så kig forbi når Kähler Spisesalon på M. P. Bruuns Gade 33 åbner en pop up-restaurant til Food Festival i spiseområdet.

“Vi glæder os rigtig meget til at være med og til at vise, hvad Kähler har at byde på, når det kommer til moderne, nordisk gastronomi,” fortæller Aase Veronika Skov, der er direktør i Kähler Spisesalons moderselskab, Danish Design Restaurants i en pressemeddelelse.

En Heldig Kartoffel
Til frokost kan du vælge imellem fire forskellige smørrebrød, som koster 79 kroner stykket. Du kan for eksempel vælge Kalv Det Kærlighed, som er et smørrebrød med sprøde kalvehaler, brændt pighvar, løvstikke-mayo og rimmet porre eller En Heldig Kartoffel med rygeost, hesterejer og fermenterede, hvid easparges. På aftenkortet kan du få en menu med to gourmetretter og et glas bobler for 250 kroner. De to gourmetretter er Grisen, som er glaserede kamben med kantareller, sorte trompethatte og tørrede bær med stegt hjertesalat. Den anden ret er Fisken, som er en krydderrimmet laks med østerscreme, dild, små agurker og sennepsurter.

Du kan læse mere om pop up-restauranten og menuen her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.