Foto: Pixabay

Mums: Stor kagefest på vej i Aarhus

Der bliver kage for alle pengene, når Kagens Dag rammer Aarhus den 17. maj.

Er du vild med kage? Så skal du sætte den 17. maj kl. 13 i kalenderen. Her rammer det storstilede arrangement Kagens Dag 2017 nemlig med fuld kraft Aarhus med kagespisning ad libitum. Kagefesten finder sted i den flotte Rådhushallen, og overskuddet fra arrangementet går til Børnecancerfonden.

Sidste år formåede 900 gæster at fortære intet mindre end 10.000 kager til arrangementet, efter at borgmester Jakob Bundsgaard Johansen havde skudt eventen i gang med ordene “Skal vi ikke synde igennem, nu vi endelig er i gang?” Så mon ikke også arrangørerne lægger sig i selen i år for at bage godt med kager før arrangementet?

Macarons og cup cakes
Kagens Dag, der sidste år bød på alt fra macarons med citruscreme til cup cakes med jordbærskum, er arrangeret af Aarhus og Omegns Bagerlaug. I år kan du købe billetter til kl. 13, 14.30 og 16, og prisen er 100 kroner for at give den fuld gas med de søde sager.

Billetterne sættes til salg den 19. april kl. 13 hos de deltagende bagerier, som er Bagergården i Saxild, Fru Nielsens Bageri på Trøjborg, Guldbageren i Hørning, KonditorBager i Højbjerg, SchweizerBageriet på Frederiksbjerg, Strandvejens Bageri i Risskov og Tilst Bageri

Læs om Kagens Dag 2017 her.