Foto: Lagkagehuset

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste kagecafé

Aarhus’ bedste kagecafé ligger på Frederiksbjerg, viser ny læserafstemning.

Hvilken café er bedst, hvis du har lyst til at give den fuld gas på kagefronten? I Smag Aarhus’ store kageafstemning har 550 kageglade aarhusianere afgivet deres stemme, og Lagkagehuset på M.P. Bruuns Gade løber med sejren i kagecafé-kategorien.

Den kombinerede bager og café vinder i et tæt felt, hvor Langenæs Bageriet, F Høj, MoccaCity og Café Frida også får mange stemmer fra aarhusianerne.

Delikat smagsoplevelse
Lagkagehuset på Frederiksbjerg har en søsterbutik i Risskov og er en del af en voksende kæde, der efterhånden har rundet 60 butikker i Danmark. Sortimentet lyder på en bred række af kager lige fra træstammer og trøfler til jordbærkager og festkager, og ifølge Lagkagehusets website lyder stedets kagefilosofi således:

“Lidt men godt. Det er sådan vi forholder os til vores kager. Der bliver ikke sparet på noget, og vi vælger vores ingredienser med omhu. Vores mål er at give dig en delikat og koncentreret smagsoplevelse. Derfor laver vi hellere kager, som fylder i smagen end i størrelsen. Kage har aldrig været sundt, men man bliver så glad af en himmelsk mundfuld en gang i mellem”.

Og noget kunne altså tyde på, at aarhusianerne er enige. Tillykke med sejren.