Café Stiften

Kage ad libitum: Kom til kagebord på Banegårdspladsen

Under Aarhus Festuge serverer Café Stiften på Banegårdspladsen 11 alle de kager, du overhovedet kan spise til 79 kroner. 

Temaet for årets Festuge er at bygge broer mellem kulturer, lande og interesser. Dét tema har Café Stiften valgt at tage seriøst, og på caféens kagebord, kan du under Festugen smage kager fra forskellige verdenshjørner og kulturer. Du må spise til bukserne revner alle dage fra mandag den 3. september til og med lørdag den 8. september fra klokken 15 til 17 for 79 kroner. Der er endda te og sort kaffe med i prisen.

Tiramisu og lykkekager
Der bliver mange forskellige kager at vælge imellem. Du kan tage til Italien og nyde en tiramisu eller en panna cotta, smutte til Frankrig og smage en gateau marcel, blive i Danmark og spise en drømmekage eller rejse hele vejen til Japan og lad dig fortrylle af lykkekager. Mulighederne er mange, og Café Stiften lover, at det bliver et stort og kreativt kagebord.

”Vi har valgt at lave et kagekoncept, fordi det er noget, alle kulturer samles om – alle kulturer har sin egen kage, der repræsenterer hjemlandet. Når nu temaet for Aarhus Festuge handler om at bygge broer, så blev vi enige om at lave et kæmpe kagebord,” fortæller Marianne Andersen, ejer af Café Stiften.

Tilbuddet gælder fra den 3. september til og med den 8. september fra klokken 15 til 17. Café Stiften anbefaler, at du bestiller bord. Du kan læse mere her.