Foto: Pixabay Images

Ny kaffebar åbnet på Nørre Allé

To-go kaffe og rimelige priser er flyttet ind på Nørre Alle.

Er du på farten og har lyst til en kop kaffe og en bid brød til fornuftige priser? Så er den nye socialøkonomiske kaffebar i Gallo Huset på Nørre Allé 30 et godt bud. Bag disken serverer brugerne af Gallo Huset, der arbejder med oplysning om psykisk sygdom, økologisk fairtrade-kaffe.

“Der er et par hundrede meter til de nærmeste kaffebarer, så vi synes virkelig, at der er brug for en kaffebar her i området. (…) Med Gallo to-go har vi mulighed for at give noget glæde og stolthed til dem, som kommer til at stå bag kaffebaren,” siger leder Anne Marie Bosley til Lokalavisen Aarhus.

Kaffe og sødt to go
I den nye kaffebar, der ligger i stueetagen af Gallo Huset, kan du blandt andet få en latte eller cappuccino til kun 30 kroner, mens et hurtigt shot espresso koster 20 kroner. Som sidekick til kaffen byder caféen blandt andet på en grovbolle eller en kanelsnegl til 20 kroner.

Gallo to-go er åbnet den 17. november og har åbent mandag til fredag kl. 9-16. På etagen over caféen kommer Gallo Huset til at afholde foredrag, debatter og undervisning. Læs mere her.