Foto: PV - Kaffe og Cocktails

Kaffe og kakao til 1 krone: Kaffe- og cocktailbar forkæler i december

PV – Kaffe og Cocktails på Rosensgade 21 lokker med kaffe og kakao til kun 1 krone resten af december.

Det er måske gået din næse forbi, men cocktailbaren Pustervig på Rosensgade 21 har fået fire nye ejere, et nyt koncept og hedder nu PV – Kaffe og Cocktails. Den nye ejerkreds vil gerne vise den nye kaffe- og cocktailbar frem, og derfor kan du indtil den 31. december få kaffe og kakao til kun 1 krone.

“Julen handler om at dele, og jeg ville gerne dele med Aarhus, hvordan PV – Kaffe og Cocktails ser ud efter renoveringen. Dér tænkte jeg, at det var lettest at få folk forbi ved at lokke med et godt tilbud, og det har vist sig, at det var lige i øjet,” siger medejer af PV – Kaffe og Cocktails, Nicklas Seeberg.

Kaffe om dagen – cocktails om aftenen
Med det nye navn har PV også fået et nyt koncept, og nu byder stedet på både lækker kaffe og spændende cocktails.

Med lokaler ved Pustervig Torv i hjertet af Latinerkvarteret, så er det altså oplagt at svinge forbi kaffe- og cocktailbaren, hvis du bliver træt af at shoppe og har desperat brug for en kop kaffe. Og hvis du er mere i humør til en hyggelig aften i byen med et par lækre cocktails, så kan PV også klare det.

PV – Kaffe og Cocktails har fra mandag til onsdag åbent fra klokken 11 til 22, fra klokken 11 til 02 om torsdagen, fra klokken 11 til 05 både fredag og lørdag. Om søndagen er der åbent fra klokken 11 til 18, så der burde være rig mulighed for at få kaffe og kakao til 1 krone. Du kan holde dig opdateret om PV her.