Foto: Kähler Spisesalon

Gourmethotdogs hitter på madmarked

Kählers stand på Aarhus Central Food Market har succes med luksuriøse hotdogs.

Lækre burgere kan du få mange steder i Aarhus, men gourmetversionen af den klassiske hotdog har altid været mere sparsomt repræsenteret i den østjyske hovedstad. I januar fik Kählers madbod på madmarkedet Aarhus Central Food Market ved Strøget imidlertid den danske klassiker på menuen, og det har kunderne taget godt imod.

“Vi lancerede vores gourmethotdog midt i januar, og lige siden har vores gæster været rigtig glade for den. Der har været mange, der er kommet igen for at få den, og vi har haft gæster, der har sagt, at det er den bedste hotdog, de har smagt,” siger køkkenchef Jannie Våtevik fra Kähler Spisesalon.

Inspiration fra London
Inspirationen til den nye hotdog kommer fra London, og den nuværende opskrift faldt på plads efter en række prøver på Kähler Spisesalon.

“Hotdoggen har en pølse med soltørrede tomater og persille fra Nørre Søby Slagter, trøffelmayonaise, løvstikkemayonaise, syltede grønne tomater, syltet rødløg, brøndkarse og sprødt rugbrød. Derudover har vi også en anden ting i, som jeg lade være hemmelig, men det er noget, der lige giver det sidste twist,” siger Jannie Våtevik.

Prisen for den populære hotdog på Aarhus Central Food Market er 59 kroner. Planen er fremadrettet at lancere nye versioner af hotdoggen og så skifte løbende i madboden.