Julepizza med and og rødkål: Så er det jul på Gorm’s

Julepizza med and og rødkål: Så er det jul på Gorm’s

af -
Foto: Gorm's

Gorm’s på Jægergårdsgade 6 går julen i møde med juleretter og julepizza på menukortet.

Elsker du også julen og alt, hvad der hører med af julelys, sukkersød musik og dejlig julemad, så læs med her! Gorm’s i Jægergårdsgade har opdateret menuen med lækre juleretter og selvfølgelig en vaskeægte julepizza.

”Idéen til pizzaen kom en juledag, hvor jeg efter en lang periode med tung dansk julemad havde lyst til noget lidt lettere, men samtidig var der en del anderester i køleskabet. Derfor gjorde jeg det, jeg ofte gør, når jeg står i et køkken, nemlig begynder at eksperimentere med pizza,” siger medstifter og medejer af Gorm’s, Gorm Wisweh i pressemeddelelse.

Eksperimentet resulterede i en julepizza med tomat, mozzarella, confiteret and, mascarpone, friskrevet peberrod, rødkål, appelsin, hasselnød og persille, som kan blive din for 130 kroner.

Endnu mere jul
Julepizzaen er ikke det eneste på menukortet, der smager af jul, da Gorm’s er også klar med flere juleinspirerede antipasti. Lyder det som noget for dig, så kan du sætte tænderne i en 3-retters julemenu til 225 kroner.

Forretten består af gravad laks med peberrodssyrnet fløde, fennikel, æble og kapers. Til hovedret kan du glæde dig til grisenakke braiseret i æblecidereddike og most, trøffelmayo, salvie, sprød grønkål, hasselnødder i brunet smør og syltet sennepsfrø.

Til dessert venter en moderne udgave af den klassiske risalamande, og den består af mælkegelato, ristede mandler, kirsebærcreme, mandarincreme og friteret risengrød. Er du blevet helt nysgerrig, så kan du læse mere om Gorm’s her.

Nicolai Beringer
Skribent. Jeg har en særlig svaghed for en saftig bøf, cremet bernaise og sprøde fritter. Kæmpe fan af god vin til maden og elsker rød skovsyre på desserter. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.