Foto: Pixabay.

Digitalt madmedie i vækst søger chefredaktør

Det digitale madmedie SMAG består af de lokale madmedier Smag AarhusSmag Aalborg og Smag Odense, og vi står på tærsklen til at søsætte et nyt, landsdækkende digitalt medie om mad. Visionen er klar: At blive Danmarks største digitale madmedie.

Den vision kan du nu være med til at videreføre og -udvikle. Vores nuværende chefredaktør skal nemlig på barsel, og vi søger derfor en ny chefredaktør til et barselsvikariat på 30 timer om ugen fra 1. marts 2018 og cirka 10 måneder frem til vores kontor i Aarhus.

Hvad skal du lave?
Som chefredaktør på SMAG er dit ansvarsområde først og fremmest at drive og udvikle virksomhedens digitale madmedier, som tilsammen har 250.000 månedlige sidevisninger og bliver besøgt af 140.000 unikke brugere per måned.

Vi producerer pt. omkring 35-40 artikler og videoindslag samt 4 nyhedsbreve om ugen, og du har det overordnede ansvar for, at mediernes redaktionelle indhold – fra tekst- og videocontent til SoMe – er af højeste kvalitet og understøtter mediernes redaktionelle linje og udvikling.

Det betyder blandt andet, at du planlægger det daglige indholdsflow på samtlige medier, følger op på brugeradfærd og læsertal, kvalitetssikrer content samt sparrer med og giver feedback til praktikanter, skribenter, videoreportere og SoMe-managers.

Derudover er en af dine vigtigste opgaver konstant at gentænke og revurdere formater, content og udtryk, så vi hele tiden kan udvikle og sikre bedst mulig fremgang for SMAG.

Hvem er du?
Din konkrete uddannelse går vi ikke så meget op i. Til gengæld lægger vi stor vægt på, at du har erfaring som journalist og mestrer særligt nyhedsgenren, men også andre journalistiske genrer. Det er vigtigt, at du har erfaring med skriftlig journalistik, men det er absolut en fordel, hvis du også har kendskab til video.

Den rette kandidat er superstærk grammatisk, tænker brugerorienteret og har kendskab til SEO og Google Analytics. Du er både journalist og strateg og brænder for at skabe og udvikle indhold, som er af høj kvalitet og kan slå igennem i et evigt foranderligt mediebillede.

Ikke mindst kan du bevare roen og overblikket i en medievirksomhed, hvor hverdagen er travl og boldene mange. Du er ikke bange for at tænke stort, prøve ting af og gå helt andre veje end traditionelle medier – og så er du indstillet på, at dine arbejdsopgaver løbende kan udvikle sig i takt med SMAG.

Hvad ellers?
Vikariatet løber fra den 1. marts 2018 og cirka 10 måneder frem med mulighed for forlængelse. Løn efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Krogh på 20 23 23 07.

Ellers send en motiveret ansøgning, CV samt to artikler fra din hånd – hvoraf den ene er en nyhed – til direktør Mikkel Krogh på mikkel@smagaarhus.dk. Frist for ansøgning er den 22. december, og vi afholder samtaler løbende.