Foto: Aarhus Central Food Market.

Tidligere restaurantchef ved Jacobs BarBQ åbner madbod

En tidligere restaurantchef fra Jacobs BarBQ åbner madbod med inspiration fra Tunesien på Aarhus Central Food Market.

Var du fan af pita- og grillbaren Jacobs BarBQ? Så bliver du højst sandsynligt også glad for denne nyhed: William Malloul, tidligere restaurantchef ved Jacobs BarBQ, åbner nemlig sin helt egen madbod ved navn Shakshuka ved Aarhus Central Food Market torsdag den 1. marts klokken 9 til 20.

Det skriver Aarhus Central Food Market i en pressemeddelelse.

Maden er inspireret af det tunesiske køkken, og boden kommer blandt andet til at byde på den nordafrikanske ret shakshuka.

“Jeg tilbyder en traditionel shakshuka med auberginer, tomater og rød peberfrugt, og en grøn version med spinat og fetaost. Begge serveres i støbejernspande og med små delikatesser ved siden af,” fortæller William Malloul i pressemeddelelsen.

Duft af spicy krydderier og fyldige saucer

William Malloul fik ideen til den nye bod, da han lavede mad hos Feinschmecker Café i passagen ved Guldsmedgade.

”Ligesom den dag i køkkenet hos Feinschmecker Café vil det komme til at dufte af spicy krydderier, ristede peberfrugter og fyldige saucer fra gryderne i min madbod, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan markedets gæster tager imod min shakshuka,” siger Shakshuka William Malloul i pressemeddelelsen.

Prisen for en shakshuka er bliver 90 kroner, mens versionen med feta og spinat vil koste 100 kroner. Shakshuka kommer til at ligge overfor GRØD, og du finder Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv 7-9.