Foto: Adagio

Italiensk pizzajoint åbner ved åen

PIZZA Adagio åbner den 12. maj med italianstyle pizzaer med sprøde bunde og masser af mozarella.

Der bliver med garanti ingen ananas, peperoni og kebab på de pizzaer, som pizzajointen Adagio vil servere, når den åbner den 12. maj kl. 15 på Åboulevarden 57 med gratis pizza til de første 100 gæster. Stilen på byens nye pizzatakeaway bliver gennemført italiensk, og det betyder tynde bunde, frisk mozzarella og masser af krydderurter.

”Vi satser på gode råvarer, kvalitet og enkelhed, som man får det i Italien. Vi får 10 forskellige pizzaer med eksempelvis bresaola og laks og måske et par pizzaer, der skifter efter sæsonen. Derudover får vi sandwiches til frokost,” siger medejer Mirza Mahmutovic.

Udeservering og ventepladser
Adagio får et antal ventepladser, hvor man kan sidde, mens man venter på pizzaen. Ejerne satser også på udeservering foran lokalet, der ligger ved siden af Memphis Road House og tidligere har huset Café Bubble Tea og før det Casa Carola.

Bag byens pizzasted står ejerne af The Burger Joint lidt længere nede af gaden. Priserne på pizzaerne bliver fra 60-90 kroner, og Adagio får åbent fra 12-21 alle dage.